top of page

Tilstandsrapporter & Energimærkning

El-Check har udvidet forretningsområdet og kan nu tilbyde en samlet pakke med el-eftersyn, tilstandsrapport og Energimærkning. 

Tilstandsrapporter Køb/salg af hus

Vi har mange års erfaring med at udarbejde tilstandsrapporter.

Her sætter vi en ære i at gennemgå huset grundigt og seriøst. Alle tilstandsrapporter er omhyggeligt gennemarbejdede med tilhørende noter og beskrivelser. Vi sætter altid mindst 3 timer af til gennemgang af et hus. Vi har udarbejdet tilstandsrapporter siden 2000 uden en eneste erstatningssag fra køber.

Energimærkning Køb/salg af hus

Ved salg af enfamiliehuse er det lovpligtigt at få udført en energimærkning til køber. Energimærkningen viser husets energiforbrug og giver forslag til energibesparende tiltag, hvilket er aktuelt pga. de høje energipriser.

Herunder rådgiver vi også om, hvordan man bedst og mest effektivt isolerer sit hus, vælger de bedste vinduestyper, optimerer fugerne og etablerer facadeisolering med armeret pudslag. Når vi projekterer huse, tilbygninger m.v. er projekterne optimeret mht. energibesparelser og CO2-udledning, og naturligvis altid udført med respekt for den eksisterende arkitektur.

Formålet med energimærkning er at motivere til energibesparelser for derved at reducere udledning af CO2 samt mindske afhængigheden af olie. Derfor er energimærkningen gjort obligatorisk. Energimærket giver ejendommen en karakter på baggrund af det beregnede energiforbrug. Desuden angives hvilken karakter energimærket ville have, hvis alle de rentable forslag i energiplanen blev gennemført.

bottom of page